toiminta


vSHY järjestää usean kerran vuodessa mestaruuksia siperianhuskyille. Myöskään näyttelyt eivät ole mahdottomia. vSHY pitää myös vuoden siperianhusky kasvattaja- kilpailua ja vuoden siperianhusky- kilpailua, josta lisää tietoa sivun alaosassa.

Tulevat kilpailut

vSIPHUSVVLMES-22

Menneet kilpailut

vSIPHUSAGIMES-22
vSIPHUSTKMES-22
vSIPHUSTMES-22
vSIPHUSRTKMES-22
vSIPHUSKURHMES-22

Vuoden siperianhusky kasvattaja 2022

Vuoden siperianhusky kasvattaja- kilpailu on käynnissä ympäri vuoden, johon osallistuvat kaikki vSHYn kasvattajalistassa olevat kennelit. Kilpailussa kerätään pisteitä omilla kasvateillaan kilpaillen. Eniten pisteitä kerännyt voittaa tittelin vSIPHUSKAS-22. Pistetaulukko ja lisää infoa täällä.

Vuoden siperianhusky 2022

Vuoden siperianhusky- kilpailu on käynnissä ympäri vuoden, johon osallistutaan kilpailuttamalla omistamiaan siperianhuskyjä liittomme kilpailuissa. Pisteitä kerrytetään siis koirille, ei kasvattajille. Vuoden lopussa eniten keränneet 5 koiraa palkitaan vSIPHUS-22 tittelein. Pistetaulukko ja lisää infoa täällä.

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoirien harrastustoiminta, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien koe- ja harrastustoiminnan kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.
Sivun kuvat © Pixabay
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!