kasvattajat


vSHY pitää listaa virtuaalimaailman kasvattajista. Täältä voi siis helpoiten löytää rodun kasvattajia, jos virtuaalinen huskypentu kiinnostaa. Listalle otetaan kaikenlaiset kennelit, jos kasvatusrotuihin kuuluu siperianhusky. Listamme kennelit osallistuvat myös automaattisesti vuoden siperianhusky kasvattaja- kilpailuun, josta saa lisää tietoa sivujen toiminta- osiosta.

Rekisteröidy kasvattajaksi

Mikäli haluat itsesti vSHY:n kasvattajalistalle, täytä alla oleva lomake sähköpostiin osoitteeseen itkupillin@gmail.com.

Kennelin nimi: Kennelin nimi.
Kasvattaja: Nimi millä kuljet internetissä.
Sijainti: Maa missä kennelisi sijaitsee.
Kennelin osoite: https:// alkuinen linkki kenneliisi.
Esittely: Muutaman lauseen esittely kennelistäsi, esim. milloin se on perustettu ja millaisia huskyjä kasvatat.

Kasvattajat

Kalmakeijun, SUOMI

Nessu
Kalmakeijun, entiseltä nimeltään Tikivik, kasvattaa pääasiassa siperianhuskyjä. Toisinaan meillä majoittuu muitakin arktisia rotuja. Koiramme kisaavat kaikki valjakkoajossa, mutta myös muissa lajeissa. Koiria käytetään myös mahdollisuuksien mukaan näyttelyissä. Nimiteemana meillä toimii yleensä saamelaiset nimet, jotka menevät pentueen numeron mukaan aakkosjärjestyksessä.


Navakan, SUOMI

suba
Navakan -koiria on kasvatettu keväästä 2020. Tätä ennen kasvatustyötä tehtiin Valhallan -nimen alla. Navakan kasvattaa monipuolisia koiria sekä näyttelyihin että erilaisiin harrastuslajeihin.


Hallatarun, SUOMI

Dee
Virtuaalisella Utsjoella sijaitseva kennel Hallatarun on kasvattanut siperianhuskyja joulukuusta 2019 alkaen. Kasvatamme sekalinjaisia huskyja, joiden toivomme pärjäävän jollain tasolla sekä näyttelyissä että valjakkoajossa. Huskyjen lisäksi kasvatusrotujamme ovat suomenlapinkoirat sekä lapinporokoirat. 


Pakkaspiskin, SUOMI

Pikkis
Pakkaspiskin -virtuaalikennel on perustettu vuoden 2022 kesällä. Tavoitteenani on kasvattaa rodunomaisia, hyväluontoisia sekä kestäviä käyttölinjaisia siperianhuskyja pääsääntöisesti vain käyttöön. Kennelillä on myös pienimuotoista safaritoimintaa.

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoirien harrastustoiminta, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien koe- ja harrastustoiminnan kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.
Sivun kuvat © Pixabay
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!